Tänään aamuvarhaisella herätessäni maa oli yöllisen räntäsateen jäljiltä valkoinen. Hyi kamalaa! Nyt pitäisi jo kevään tulla kohisten eikä tällaisia takapakkeja kaivata!

Olin eilen Presentossa askartelukurssilla. Teimme koruja ja upeita niistä tulikin. Innostuin niin, että vietin lähes kolme tuntia näperrellen sormenpäät hellinä. Kotiinkin oli pakko ostaa materiaaleja ja sitten teimme iltasella tyttären kanssa yhdessä vielä lisää ihanuuksia. Tämä on vallan ihastuttavaa puuhaa. Nyt on kädessä upea rannekoru ja kaulassa samanmoinen panta. Ihania!

Muutama päivä sitten tein itselleni mustan salsahameen. Siitä tuli kiva, mutta omat jalat kaipaisivat hieman väriä talven jälkeen. Niinpä aion suunnistaa kauppaan ja ostaa itseruskettavaa voidetta ;)

Aamulla kävin pojun kanssa lääkärissä, kun viimeiset pari päivää ovat olleet yhtä kiukkuamista. Hälyyttävintä on ollut, että pikkumies on nukahtanut parina päivänä kesken leikkien. Kaikki ei ole ollut ihan kunnossa ja tänään varmistui taasen korvatulehdus. Onneksi antibiootit ehtivät purra ennen maanantain matkaa. Lähdemme koko perheen voimin Pariisin Disneylandiin ja sieltä jatkamme Espanjan aurinkoon. Toivotaan, että näemme edes pilkahduksen kultaisesta kerästä!